nieuws

Franse slager introduceert vleesautomaat

Slagersnieuws

Laetitia Lafaye, een Franse slagersvrouw uit Sainte-Catherine, heeft een vleesautomaat geplaatst om meer klanten te kunnen bedienen.

Franse slager introduceert vleesautomaat
RBM

Lafaye heeft de automaat geplaatst op een plek in Sainte-Catherine met veel traffic, meldt HLN.be. ‘Hij staat op een plaats in de richting van de Dordogne waar heel wat mensen passeren. Daar zijn wel wat bedrijven, maar geen slagerij. Ik kan dus met mijn automaat heel wat nieuwe klanten bedienen.’

In de automaat kunnen zestien stukken vlees en vleesbereidingen geplaatst worden. Ook plaatst Lafaye een paar kant-en-klaar-maaltijden in de automaat. Het apparaat werkt 24 uur per dag en accepteert brief- en muntgeld. Het toestel is gemaakt in Duitsland.

Reageer op dit artikel