nieuws

‘Eerste Meat & Eat slagerij opent eind 2012

Slagersnieuws

Privé-investeerder Cees Buys wil de slagersbranche een nieuwe impuls geven. Hij koopt via zijn bedrijf BedrijvenLease Equity Funding nv slagerijen op en begint een keten. De eerste Meat & Eat moet aan het eind van 2012 of in 2013 het levenslicht zien.

‘Eerste Meat & Eat slagerij opent eind 2012

Zo’n 100.000 ondernemers in ons land hebben te kampen met een opvolgingsprobleem. Dit astronomische getal was voor Cees Buys reden zich te verdiepen in deze materie. De verander- en crisismanager uit Zuidlaren schreef het boek ‘Opvolging en overdracht’ en startte BedrijvenLease dat bedrijven gaat overnemen die kampen met opvolgingsproblemen.  De babyboomgeneratie gaat deze jaren met pensioen, dus ook de MKB-ondernemer.  Kinderen van ondernemers nemen niet meer automatisch de zaak over en dat geldt ook zeker in de slagerijbranche. Een van de concepten die hij presenteert is daarom Meat & Eat, een keten van bedrijven in de vleessector met als speerpunt de nieuwe generatie slagerijen.Een interview met Cees Buys in Vleesmagazine van oktober 2012.

Reageer op dit artikel