nieuws

De Groene Weg werkt samen met Versplatform

Slagersnieuws

De Groene Weg is een samenwerkingsverband aangegaan met Versplatform Nederland. Doel is de formule van De Groene Weg slagerijen sterker neer te zetten.

De Groene Weg werkt samen met Versplatform
Allard Bakker van De Groene Weg (links) en Erik Nuijten van Versplatform Nederland.

Versplatform Nederland ondersteunt De Groene Weg op het gebied van marketing en communicatie. Daarnaast verzorgt Versplatform de online diensten en instore communicatie. Allard Bakker, General Manager van De Groene Weg, is blij met de overeenkomst. ‘Versplatform Nederland is een organisatie die iets toevoegt aan onze De Groene Weg-formule. We hebben ambitieuze plannen met De Groene Weg en ik ben er zeker van dat Versplatform Nederland ons gaat helpen die te realiseren.’De Groene Weg slagerijen

De Groene Weg slagers verkopen uitsluitend vleesproducten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. De gehele keten is in eigen regie, vanaf de biologische boerderijen die de dieren exclusief aan De Groene Weg leveren tot aan de winkel. Er zijn 13 ambachtelijke slagerijen van De Groene Weg in Nederland en de markt biedt ruimte voor verdere groeimogelijkheden.

Versplatform Nederland

Versplatform Nederland is de specialist in versmarketing. Ontstaan vanuit de gedachte dat versspecialisten zich als collectief sterker kunnen profileren, biedt Versplatform Nederland creatieve oplossingen aan versspecialisten uit alle versbranches. Versspecialisten versterken elkaar en gezamenlijk kan er een vuist gemaakt worden. ‘Het geheel is sterker dan de som der delen’. Zonder uiteraard het lokale en individueel onderscheidende aspect uit het oog te verliezen.

Reageer op dit artikel