nieuws

Visverkoop in vernieuwde slagerij Fred van Laar (video)

Slagersnieuws

Gildeslagerij Fred van Laar te Bergambacht is vorige week door burgemeester Arie van Erk van Bergambacht heropend. Er wordt nu ook vis verkocht aan de Hoofdstraat 38.

Visverkoop in vernieuwde slagerij Fred van Laar (video)

Begin dit jaar zorgde een brand voor flinke schade aan het winkelpand. De burgemeester had bewondering voor de bijzondere prestatie die Fred en Ludy van Laar hebben neergezet. ‘Ik open vanavond een mooie, nieuw ingerichte slagerij, waarvan ik weet dat hij, ondanks jullie tijdelijke verkoop, enorm werd gemist.’ Twee klanten, Wim en Gré Ravensberg, respectievelijk 84 en 76 jaar vonden de brand zo erg dat ze gelijk vijftig euro van hun AOW schonken aan Van Laar als blijk van ondersteuning en waardering. ‘Want het is een fijne vent, die Fred.’

De opening kreeg een beetje het karakter van een dorpsfeest door het optreden van muziekvereniging ‘Excelsior’. Van Laar, diep onder de indruk, heeft een wat andere formule ingezet: het assortiment wat breder en biedt een kleinschalige en verse catering aan. Voorts verkoopt Van Laar nu verse vis van ‘Schmidt Zeevis’.Binnenkort in Vleesmagazine een reportage over Slagerij Van Laar

Reageer op dit artikel