nieuws

Slechtweerpakketten bij Slagerij Van der Zande

Slagersnieuws

Slager Frank van der Zande uit Halsteren gaat slechtweerpakketten verkopen in plaats van barbecuepakketten. De barbecuepakketten verkopen niet goed vanwege het slechte weer.

Slechtweerpakketten bij Slagerij Van der Zande

Van der Zande tegen Omroep Brabant: ‘Vorig jaar was het deze week Pinksterweek. Toen was het stralend weer en verkochten we in een week 1200 barbecuepakketten.’ In de afgelopen week heeft hij slechts 100 barbecuepakketten verkocht. Volgens de slager zijn de klanten van slag en maken ze zelfs nog erwtensoep. Ook kopen ze eerder biefstuk en stoofvlees.

Pikant-zoete stoof

Het slechtweerpakket begon als een grap, maar inmiddels heeft de slager het plan uitgewerkt en start hij volgende week met de verkoop. Het pakket bestaat uit een eenvoudige stoofschotel. ‘Maar dan met een pikant-zoete smaak,’ aldus de slager. ‘In de winter mag het allemaal wel wat hartiger zijn.’

Reageer op dit artikel