nieuws

BBQ Experience Tour in Gennep

Slagersnieuws

De BBQ Experience Tour streek afgelopen weekend neer in Gennep. ‘Leuke reacties gehad en er is flink geproefd,’ laat de organiserende Vereniging van Keurslagers (VvK) via Twitter weten.

BBQ Experience Tour in Gennep

De Keurslager gaat op tour deze zomer. Met een speciale bus en BBQ-crew gaat de Keurslager van april tot en met september het land in. De bus stopt bij een groot aantal evenementen. Het doel van de tour is merkbeleving creëren rondom de Keurslager en traffic naar de winkels genereren. Het barbecueseizoen is één van de belangrijkste periodes voor de slager. De bus zoekt locaties op in de buurt van de Keurslager-winkels, waar mensen samenkomen voor gezelligheid, een hapje en een drankje. Daarnaast zal de bus langsgaan bij culinaire en publieke evenementen, stadscentra, braderieën en jaarmarkten. Tijdens de tour biedt de Keurslager een spaaractie en een weggevertje aan klanten.


De volgende halte is op 18 mei Roosendaal.

Reageer op dit artikel