nieuws

Zaanse slagers pakken uit

Slagersnieuws

Een collectief van 16 slagers uit de Zaanstreek heeft met een consumentenactie flink uitgepakt.

Zaanse slagers pakken uit

Onder de naam ‘Proef de Zaanse slagers’ ontwikkelde VersPlatform Nederland met en voor 16 slagers uit de Zaanstreek een gezamenlijke actie met een tweeledig doel. ‘Enerzijds de consument overtuigen van de voordelen van de échte slagers in de omgeving. Anderzijds om te zorgen voor traffic en nieuwe klanten in de winkels door diverse aanbiedingen en acties,’ zegt Rudy Ebbekink namens VersPlatform Nederland. ‘Uniek is de samenwerking tussen de slagers uit de Zaanstreek die bovendien al dan niet zijn aangesloten bij diverse slagersformules. De actie verliep erg succesvol en zal op een soortgelijke manier dan ook vaker worden ingezet.’

 

In week 46 werden 2 aanbiedingen gevoerd. Eén voor de maandag, dinsdag, woensdag en één voor de donderdag, vrijdag en zaterdag. Een paginagrote advertentie in de regionale krant zorgde voor bekendheid en publiciteit in het marktgebied. Door middel van posters, toonbankkaarten, prijskaartjes en instore dia’s werd de actie in de winkels uitgedragen. Een speciale sticker op de verpakking wenste de klant ‘smakelijk eten’ namens de Zaanse slagers en een waardebon met een actie voor de volgende week zorgde voor herhaalaankopen in week 47. Via een websitebanner communiceerden de slagers de actie op hun eigen websites.De deelnemende slagers: Uw Slager Gijs Tange – Wormer, Slagerij Deken – Wormerveer, Slagerij Schoen – Zaandam, Speciaal slagerij Slagt – Koog aan de Zaan, Slagerij Veenboer – Assendelft, Keurslagerij van den Hudding – Wormer, Slagerij Sijt Buis – Krommenie, Keurslagerij Groot – Zaandam, Slagerij Raa – Wormerveer, Slagerij Donker – Krommenie, Slagerij Simon Kelder – Koog aan de Zaan, Keurslagerij Brouwer – Krommenie, Slagerij De Ridder – Zaandam, Keurslagerij Tromp – Wormerveer, Keurslagerij Groot – Zaandam, Keurslagerij Groot, Assendelft.

Reageer op dit artikel