nieuws

Waarom stopt Slagerij van het Jaar?

Slagersnieuws

Vakblad Vleesmagazine heeft begin dit jaar het initiatief genomen om de wedstrijd Slagerij van het Jaar om te zetten naar Slager met Ster. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met het Nederlands Bakkerij Centrum dat de wedstrijd Bakker met Ster organiseert. Er zijn drie belangrijke redenen voor deze transformatie.

Waarom stopt Slagerij van het Jaar?

1) Slagerij van het Jaar is toe aan vernieuwing
2) Slager met Ster geeft een uitvoerigere rapportage van het bedrijf
3) Slager met Ster kent meer winnaars

Alle ambachtelijke slagers krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan de competitie Slager met Ster. In tegenstelling tot Slagerij van het Jaar, waar één slager de titel in de wacht sleept, biedt het sterrensysteem meer slagers de mogelijkheid zich te onderscheiden. Daaraan gaat een uitvoerig beoordelingstraject vooraf, want een ster bemachtigen doe je niet zomaar. Meedoen geeft een positieve impuls aan het bedrijf.

» Schrijf u hier in
» Download hier het reglement

Reageer op dit artikel