nieuws

Vlees van Bles in agf-zaak

Slagersnieuws

Slagerij Bles in Wehl heeft samenwerking gezocht met Graafschap Groente en Fruit in Terborg.

Vlees van Bles in agf-zaak

Stefan Bles levert aan deze agf-zaak vlees en vleeswaren, worsten, soepen, stamppotten en salades.

Het is een bijzondere combinatie: een groenteboer die ook vlees verkoopt. Eigenaar Tjerk Wiggers wilde zijn assortiment uitbreiden om de klanten nog beter van dienst te zijn. In Terborg (15 kilometer van Wehl) is al geruime tijd geen slager meer en na marktonderzoek bleek daar wel behoefte te zijn aan authentieke vleesproducten. Daarvoor heeft hij Bles benaderd.

Glutenvrije producten

Slagerij Traiteur Bles in Wehl heeft al twee vestigingen in het nabij gelegen Doetinchem. Hij slacht zelf de varkens en runderen van enkele geselecteerde boeren. Er wordt ‘rustig’ geslacht en het vlees krijgt tijd om te besterven. Verder wil Bles inspelen op de groeiende vraag naar dieetproducten. Hij ontwikkelt daarvoor een aantal glutenvrije artikelen.

Reageer op dit artikel