nieuws

Slavakto: Zakpak presenteert verpakkingen op maat

Slagersnieuws

Zakpak Verpakkingen introduceert op de Slavakto het resultaat van hun nieuwste machine: een rol met plastic zakjes die per stuk bedrukt kunnen worden.

Slavakto: Zakpak presenteert verpakkingen op maat

Accountmanager Rik van Eijk: ‘Het nieuwe aan deze machine is dat we in kleine oplages bijzondere verpakkingen kunnen maken. Het is nu mogelijk om iedere zak te voorzien van een andere opdruk, waardoor een slager deze verpakking kan inzetten als loten bijvoorbeeld, of bij wedstrijden.’ Volgens Van Eijk is elke kleine ondernemer op zoek naar zijn eigen identiteit. ‘Met deze verpakking kan een slager zijn eigen identiteit heel gemakkelijk uitdragen.’

Met deze machine is Zakpak Verpakkingen in staat om de oplages binnen drie weken te leveren, in tegenstelling tot de normale levertijd van tien tot twaalf weken. ‘Het fijne van de kleine oplages is bovendien dat een slager niet hoeft te puzzelen met het vraagstuk ‘waar laat ik het’.

Reageer op dit artikel