nieuws

Slavakto trekt nieuwe projectmanager aan

Slagersnieuws

De Stichting Slavakto is uitgebreid. Bas de Bruin zal voor de verschillende beurzen, die de Slavakto organiseert, de standverkoop organiseren en het aanspreekpunt zijn voor exposanten.

Slavakto trekt nieuwe projectmanager aan

In zijn nieuwe functie begint De Bruin met de organisatie van de VAS beurs, die op 7 en 8 oktober plaatsvindt. Bas de Bruin is geen onbekende in slagersland. Voor de Slavakto in 2012 was hij ook al actief. Als zelfstandig ondernemer heeft De Bruin zich nu aangesloten bij de Slavakto om de komende beurzen tot een succes te maken.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om op de landelijke VAS beurs in Amsterdam te staan of aanvullende informatie nodig hebben kunnen bellen met De Bruin op nummer 06 – 1172 6459 of mail: info@slavakto.nl

Reageer op dit artikel