nieuws

Slagerij Dungelmann heeft predicaat hofleverancier

Slagersnieuws

Slagerij Dungelmann in Den Haag heeft het predicaat Hofleverancier ontvangen.

Slagerij Dungelmann heeft predicaat hofleverancier

De slagerij bestaat al ruim 150 jaar. Burgemeester Jozias van Aartsen en commissaris van de koningin in Zuid-Holland Jan Franssen waren aanwezig bij de uitreiking. De slagerij is gevestigd op een steenworp afstand van paleis Noordeinde.

Een hofleverancier hoeft zijn producten niet daadwerkelijk aan het hof te leveren. Wel moet het bedrijf minstens honderd jaar bestaan en beschikken over een goede reputatie. Koningin Beatrix bepaalt persoonlijk wie het predicaat ontvangt.

Op 15 april rond 17.00 uur is het radioprogramma van Justin Verkijk te beluisteren met een reportage over de uitreiking van het predicaat.

Reageer op dit artikel