nieuws

Slagerij Buijs viert honderdjarig bestaan

Slagersnieuws

Ambachtelijke slagerij Buijs te Benthuizen viert op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart haar honderdjarig bestaan. Een speciale mijlpaal waarvoor klanten, medewerkers en dienstverleners worden uitgenodigd.

Slagerij Buijs viert honderdjarig bestaan

Consumenten die nog niet eerder hebben kennisgemaakt met de ambachtelijke producten van Slagerij Buijs zijn welkom tijdens deze speciale dagen.  Koffie en thee met wat lekkers staat klaar voor hen. Diverse hapjes zullen worden geserveerd. Bovendien organiseert de slagerij een gezellige proeverij. Het uitgebreide assortiment van de slagerij, inclusief de in Benthuizen beroemde grill- en gekookte worst van de slagerij, kunnen worden geproefd.

Drie generaties familiebedrijf
In december 1912 begon grootvader Arie Buijs een kleine slagerij, na de oorlog in 1947 werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon Pieter. Diens zonen Arie en Henk Buijs namen in 1974 de leiding over. Slagerij Buijs is altijd een familiebedrijf gebleven. Buijs levert ook aan de horeca en een bakkerij in Zoetermeer.

Reageer op dit artikel