nieuws

Slager Thonny Teerling start versdienst

Slagersnieuws

Slager Thonny Teerling uit Bedum begint deze week een proef met een Versbezorgservice in de dorpen Noord- en Zuidwolde, waar geen winkelvoorzieningen meer zijn. Hij doet dit samen met bakker Klaes Hoekstra en Lubbers groente en fruit.

Slager Thonny Teerling start versdienst

Klanten kunnen telefonisch of via internet hun bestelling doorgeven. Op een afgesproken tijdstip, bijvoorbeeld tussen 10 en 11 uur, kunnen zij in het plaatselijke dorpshuis hun bestelling afhalen, onder het genot van een kop koffie. De vers-ondernemers willen zo het voorzieningenniveau op het platteland op peil houden en een mogelijkheid bieden voor sociaal contact tussen de inwoners.

Als de pilot slaagt, wordt deze uitgebreid naar Onderdendam en Stedum.

Reageer op dit artikel