nieuws

Slager Lotgering klaar voor Burgerdag

Slagersnieuws

Keurslager Henk Lotgering uit Bunnik speelt handig in op de Nationale Burgerdag op 19 maart. Op de Dag van de Burger wordt de burger extra positief benaderd. Ook voor Lotgerings klanten is het burgerdag.

Slager Lotgering klaar voor Burgerdag
VidiPhoto

De overheid is de organisator van de Nationale Burgerdag op 19 maart. Op die dag, die de overheid op de derde dinsdag van maart organiseert voor haar belangrijkste klant: de burger, houdt ook Keurslager Lotgering een Burgerdag. Bij hem zijn er extra lekkere hamburgers in de aanbieding. Lotgering maakt zijn hamburgers van biologische Hollandse runderen. De hamburgers worden op smaak gebracht volgens een geheim recept van de slager.

De actie met vleesburgers is bedacht door Boerenfluitjes, een organisatie die via nieuwe media boeren met burgers verbindt. Boerenfluitjes wil met verhalen van Nederlandse boeren het koopgedrag van consumenten veranderen.

Reageer op dit artikel