nieuws

Slager en kok lanceren Kroningsburger

Slagersnieuws

Keurslager Jan Joosten en topkok Huub Oudshoorn lanceren op 8 april in het Schaffelaartheater in Barneveld de K( r )oningsburger.

Slager en kok lanceren Kroningsburger

‘De K(r)oningsburger(s) is een hommage aan onze aanstaande nieuwe Koning Willem Alexander,’ laat slager Jan Joosten weten. ‘Speciaal voor de troonswisseling hebben wij een nieuwe kalfsburger ontwikkeld. Deze is lekker gekruid en gemaakt van puur gecontroleerd kalfsgehakt in combinatie met blokjes Hollandse oranje kaas en Argentijnse cornedbeef. Deze twee ingrediënten smelten samen en worden een twee-eenheid dat in zijn geheel wordt gebonden door een Barnevelds eitje. De kalfsburger wordt gepresenteerd op een rond donkerbruin sneetje Walkornbrood, een bedje van Hollandse kropsla, een gebakken Barnevelds eitje en een pittige saus van oranje paprika’s, jus d’orange, oranjebitter en rode peper.’

Reageer op dit artikel