nieuws

Meat Expo voor totale vleessector

Slagersnieuws

In het Belgische Kortrijk vindt van zondag 24 tot en met woensdag 27 maart 2013 de 14de editie plaats van Meat Expo (vroeger Meat & Fresh Expo).

Meat Expo voor totale vleessector

Meat Expo richt zich op de volledige slagerij- en vleessector en stelt vakmanschap en authenticiteit centraal. Meer dan honderd exposanten, actief als fabrikant, verdeler of grossier presenteren zich. Ze zijn afkomstig uit de food- (o.a. bereide gerechten, traiteurproducten, salades, brood, vlees, vleeswaren, wild en gevogelte) en de non-foodsector (o.a. ateliermateriaal en -inrichting, diensten, beroepskledij, machines, bbq’s, sofware, verpakking, weegschalen, kassa’s). Tijdens Meat Expo kan er geproefd worden, zijn er demo’s van nieuwe materialen en machines en worden de nieuwste trends in inrichting getoond. Meer info: www.meatexpo.be

Een verslag van Meat Expo in Vleesmagazine van april 2013.

Reageer op dit artikel