nieuws

Keurslager Spijkerman Beste Ambachtelijke Slager

Slagersnieuws

De Beste Ambachtelijke Slager is Keurslager Spijkerman uit Akkrum. Dat is net duidelijk geworden in de door Vleesmagazine georganiseerde wedstrijd Slagerij van het Jaar.

Keurslager Spijkerman Beste Ambachtelijke Slager

De Friese slagersfamilie, die grossiert in prijzen, kan een Award aan de prijzenkast toevoegen. Hoofdredacteur Harrie Leijten van Vleesmagazine en Johan van Uden van Chateaubriand hebben de naam van de prijswinnaar net bekendgemaakt in evenementencentrum Mereveld in Utrecht. Spijkerman is de opvolger van Keurslagerij Van Linschoten in Rotterdam.

 

Oordeel jury:

‘Prachtige dorpsslagerij met een pure ambachtelijke uitstraling. Gedreven, enthousiaste ondernemers (vader en zijn twee zonen) met een duidelijke ondernemersvisie, die openstaan voor de ontwikkelingen in de branche en daarop anticiperen. Lekkere, onderscheidende, eigengemaakte producten. Prachtig geoutilleerd productiebedrijf biedt expansiemogelijkheden. Zouden in toekomst kunnen bezien om de totale vloeroppervlakte van bedrijfsruimtes opnieuw en efficiënter in te delen. Hoge investering, maar zou overzicht en bedrijfsvoering nog kunnen verbeteren.’

 

Een uitgebreid verslag van de uitreiking in Vleesmagazine van november.

Reageer op dit artikel