nieuws

Keurslager gaat op BBQ Experience Tour

Slagersnieuws

De Keurslager gaat op tour deze zomer. Met een speciale bus en BBQ-crew gaat de Keurslager van april tot en met september het land in met de BBQ Experience Tour. De bus stopt bij een groot aantal evenementen.

Keurslager gaat op BBQ Experience Tour

Het doel van de tour is merkbeleving creëren rondom de Keurslager en traffic naar de winkels genereren. Het barbecueseizoen is één van de belangrijkste periodes voor de slager en veel mensen houden gezellige herinneringen over aan barbecue-feestjes. Deze momenten gaat de Keurslager opzoeken met het BBQ-team.

Locaties

De bus zoekt locaties op in de buurt van de Keurslager-winkels, waar mensen samenkomen voor gezelligheid, een hapje en een drankje. Daarnaast zal de bus langsgaan bij culinaire en publieke evenementen, stadscentra, braderieën en jaarmarkten. Tijdens de tour biedt de Keurslager een spaaractie en een weggevertje aan aan klanten.

BBQ-bites

Speciaal voor de BBQ Experience Tour heeft de Keurslager de BBQ-bites ontwikkeld. Dit zijn leuke spiesjes, die rusten op een voetje, die op de barbecue kunnen worden bereid. Zo is er bijvoorbeeld een biefstukje op een voetje van maïs met chorizo en een varkenssaucijs op een voetje van ui.

Reageer op dit artikel