nieuws

Het Beste van Vleesmagazine van 2012

Slagersnieuws

Goede verhalen horen niet in de la te verdwijnen. Aan het eind van het jaar wil Vleesmagazine graag een aantal artikelen uit het magazine met u delen. Om deze reden hebben wij de beste artikelen van het afgelopen jaar voor u gebundeld.

Het Beste van Vleesmagazine van 2012

Kerstcadeau

Het is onze ambitie als uitgeverij om er iedere maand voor te zorgen dat er een prachtig nummer van Vleesmagazine bij u op de mat valt. U haalt het blad uit de plastic verpakking, scant meteen de voor u meest relevante verhalen, om het blad later op een rustiger moment nog eens volledig te lezen. Dat blijkt uit onze lezersonderzoeken.
We presenteren u nu ons kerstcadeautje. Waarom? Zomaar! Nou ja, ook omdat we u nogmaals willen tonen hoe relevant en onmisbaar het magazine is voor u als foodprofessional. Om de waarde van het abonnement te benadrukken of u er van te overtuigen om abonnee te worden. Zo zijn we dan ook wel weer. Nu moet u dat bladeren wel achterwege laten. U zult moeten ‘swipen’ en ‘scrollen’, zoals dat in het lezen van kranten en tijdschriften inmiddels gemeengoed is.
In dit digitale nummer vindt u de belangrijkste artikelen van het afgelopen jaar. Het is een selectie van artikelen over ondernemers, ontwikkelingen en trends voor de totale slagers- en vleessector. Een willekeurige greep uit de ruim 400 pagina’s, zeer gevarieerde verhalen van Vleesmagazine in 2012. En met trots willen wij graag wijzen op de bijzondere Industriespecial, die onze abonnees bij het laatste nummer van Vleesmagazine hebben ontvangen. Voor het nieuwe jaar staan inmiddels vier nieuwe Industriespecials op stapel. Van harte aanbevolen!

Namens de redactie wens ik u veel leesplezier toe, maar bovenal prettige kerstdagen en een goed en gezond 2013.

Harrie Leijten
Hoofdredacteur Vleesmagazine

 

>> Download hier Het beste van Vleesmagazine van 2012

Reageer op dit artikel