nieuws

Gelderblom opent nieuwe vestiging in Arkel

Slagersnieuws

De twaalfde vestiging van Gelderblom slagerij & partyservice heeft op 31 januari haar deuren geopend in Arkel.

Gelderblom opent nieuwe vestiging in Arkel
Dominique Melis (l) feliciteert Niels Tholen (r) met de nieuwe aanwinst binnen de organisatie.

In Arkel zat nog geen ambachtelijke slagerij. Deze vestiging van Gelderblom is ook de eerste die zonder bedrijfsovername van een bestaande slagerij tot stand is gekomen. In de winkel komt een nieuw concept: Gelderblom kaas & specialiteiten, naast de slagerij en partyservice. De winkel heeft dus naast de ambachtelijke slagerij ook een volledig verse kaas afdeling gekregen met een ruim assortiment aan zowel binnen- als buitenlandse kwaliteitskazen.

Franchiseondernemer Niels Tholen gaat de nieuwe winkel runnen. Hij is al vijf jaar franchisenemer binnen de organisatie en eigenaar van de vestiging in Gorinchem. Die winkel is nu overgenomen door Arie de Roode, een nieuwe franchiseondernemer.

In februari staat er een volledige verbouwing op de agenda voor Jos Gelderblom van de winkel in Montfoort. Medio mei gaat er een nieuwe vestiging open in Driebruggen, waar Teun Hoogendoorn de scepter gaat zwaaien.

Reageer op dit artikel