nieuws

De Groene Weg lanceert nieuwe website

Slagersnieuws

De Groene Weg lanceert vrijdag 5 april haar nieuwe website www.degroeneweg.nl.

De Groene Weg lanceert nieuwe website

De Groene Weg geeft de biologische boer en slager een duidelijk gezicht en benadrukt hiermee het belang van een transparante productieketen. De site is gericht op consumenten en andere afnemers van De Groene Weg slagerijen.

‘Op de website staan profielen van diverse producenten en alle vestigingen. De producenten delen hun visie op zorg en welzijn van de dieren en slagers etaleren hun ambacht,’ laat communicatie-medewerkster Suzan Wilbers weten. ‘De rol van De Groene Weg als ketenregisseur wordt duidelijk uiteengezet.  De week- en spaaracties worden vermeld. Ook kunnen consumenten via de website rechtstreeks vragen stellen aan hun De Groene Weg slager in de buurt.’ Er zijn 13 ambachtelijke slagerijen van De Groene Weg in Nederland en de markt biedt volgens de organisatie nog ruimte voor verdere groeimogelijkheden.

Klik hier voor de nieuwe site

Reageer op dit artikel