nieuws

Dag van de Slager op 18 april

Slagersnieuws

De eerste Nederlandse Dag van de Slager is op donderdag 18 april. Deze dag is in het leven geroepen om kinderen, jongeren en consumenten (hernieuwd) kennis te laten maken met de slagerij.

Dag van de Slager op 18 april

‘Een bijzondere dag verdient een treffende slogan. Hiermee is gelijk duidelijk waar het 365 dagen in de slagerij om draait en speciaal op 18 april tijdens de Dag van de Slager. Laat iedereen de kunst van het slagersambacht zien, proeven en beleven,’ aldus de organiserende Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS). Op 18 april vind ’s ochtends een speciale kick-off plaats voor bestuurders, policiti en stakeholders. Doel is om bij deze groep de slager als ambachts- en vakman in de spotlights te zetten en om aandacht te vragen voor zaken die belangrijk zijn voor de branche zoals gezonde instroom van medewerkers, opleiding en bedrijfsopvolging.


Op de website www. dagvandeslager . nl die een dezer weken live gaat is meer informatie te vinden. Slagers kunnen zich aanmelden via knsnet.nl/dagvandeslager.

Reageer op dit artikel