nieuws

Dag van de Slager-kalender als promotie

Slagersnieuws

Voor de slager is er extra materiaal beschikbaar gesteld om de Dag van de Slager te promoten. Met een speciale Dag van de Slager-kalender kan de slager meer bezoekers naar de slagerij trekken op die dag.

Dag van de Slager-kalender als promotie

Om zoveel mogelijk bezoekers naar de slagerij te trekken tijdens de Dag van de Slager op 18 april is een speciale kraskalender ontwikkeld. Deze kalender telt af naar 18 april. Slagers kunnen vanaf 1 april de kalender uitdelen aan klanten en/of voorbijgangers. Aan de kalender is een actie verbonden: de klant die vijf dezelfde cadeautjes heeft gekrast, heeft iets gewonnen.

Wat het cadeau voor de winnaar is, mag de slager zelf bepalen. Dit kan bijvoorbeeld een ons van de specialiteit uit de worstmakerij zijn, een kruidenpakketje, boodschappentas of een receptenboekje. Deelnemende slagers  krijgen binnenkort achthonderd kalenders toegestuurd, waarvan er tachtig recht geven op een cadeautje.

Reageer op dit artikel