nieuws

Compascumer slagerij en bakkerij werken samen

Slagersnieuws

Bakkerij Drenth en slagerij Veenhoven in Emmer-Compascuum hebben de ambachtelijke handen ineengeslagen. Samen zetten ze een klantenbindende actie op poten. De voor- en achterzijde van de gezamenlijke actiekaart staat vol met versaanbiedingen.

Compascumer slagerij en bakkerij werken samen
Drenth

De bewoners van Emmer-Compascuum hebben een flyer in de bus gekregen in de vorm van een stempelkaart. Aan de ene kant ziet de consument brood- en banketaanbiedingen staan van De Leukste Bakker van de gemeente Emmen, en aan de andere zijde een negental smakelijke aanbiedingen van Slagerij Veenhoven, De Zaak vol Smaak.

Tijdens de actie ontvangt de klant na inlevering van de spaarkaart gratis 2 droge metworsten van de slager. Bij de bakker levert de volle spaarkaart een gratis cake naar keuze (panettone- kruid- of chocoladecake) op.

‘De actie slaat aan. Een dergelijke samenwerking is kostenbesparend voor beide partners en voordelig voor onze klanten’, laat Klaas Veenhoven namens beide winkels weten.

Reageer op dit artikel