nieuws

Boer zet Weivlees op de kaart

Slagersnieuws

Slagerij-Traiteur Theo Beerens uit Eindhoven, Keurslagerij Theo Slenders uit ’s-Hertogenbosch en Keurslagerij Johan Reef uit Geldrop hebben enkele weken geleden samen met hun klanten een kijkje genomen op de boerderij van Toon en Dianne van Rooij in Cromvoirt.

Boer zet Weivlees op de kaart

De slagers hebben runds- en kalfsvlees in de toonbank liggen, afkomstig van de Weivlees boerderij. Op de open dag konden de klanten zien hoe de dieren leven in ruime hokken op stro en in de weiden. Ook gaven Toon en Dianne van Rooij uitleg over het puur natuurlijke voer dat de dieren krijgen. Dianne van Rooij: ‘De meegekomen klanten waren positief verrast toen ze zagen hoe er met het vee wordt omgegaan. Ook was iedereen onder de indruk van wat er allemaal bij komt kijken voordat het vlees bij de slager is.’

Reageer op dit artikel