nieuws

Beursagenda slagers definitief

Slagersnieuws

Er wordt de komende jaren één grote slagersbeurs per jaar georganiseerd. De Slavakto, VAS in Amsterdam en NSM in Zwolle zullen elkaar ieder najaar afwisselen.

Beursagenda slagers definitief

Het bestuur van de Stichting Slavakto heeft een overeenkomst gesloten met het VAS bestuur (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie) en het bestuur van de NSM (Noordelijke SlagersManifestatie).  De beursagenda voor slagers is hiermee vastgelegd.Eén beursagenda
In het najaar van 2013 zal de VAS plaatsvinden, de NSM vindt plaats in 2014 en in 2015 wordt de Slavakto georganiseerd. In opvolgende jaren blijft deze volgorde gehanteerd. Met één beursagenda wordt er structuur en duidelijkheid geboden voor zowel bezoeker als standhouder. Daarnaast is het voor de organisatie mogelijk deze beurzen uit te breiden en groter aan te pakken.

Taakverdeling
Het bestuur Stichting Slavakto neemt tijdens de VAS en NSM beurs de exposanten- en bezoekerscommunicatie voor haar rekening. Het NSM en VAS bestuur zullen op hun beurt zelf de vakwedstrijden organiseren.

Exposanten die graag op de VAS in het najaar 2013 aanwezig willen zijn, kunnen voor meer informatie contact opnemen met het bestuur van de Slavakto op info@slavakto.nl, of via telefoonnummer 033 – 720 09 29.

Reageer op dit artikel