nieuws

Zwanenberg gaat voor exclusief op Tavola

Slagersnieuws

KORTRIJK – Vleeswarenproducent Zwanenberg is een van de Nederlandse deelnemers op de vlees- en voedingsbeurs Tavola, volgende week in Kortrijk.

Zwanenberg gaat voor exclusief op Tavola

KORTRIJK – Vleeswarenproducent Zwanenberg is een van de Nederlandse deelnemers op de vlees- en voedingsbeurs Tavola, volgende week in Kortrijk.

Zwanenberg zegt te mikken op de internationale markten voor exclusieve catering en vleeswarenspecialiteiten.

 

‘De Tavola is een aansprekende internationale vakbeurs, waar cateraars, retailers, ambachtelijke slagers en horeca-ondernemingen voor de hogere marktsegmenten uit diverse landen samenkomen. De Belgische vleeswarenmarkt zelf is een typische delicatessenmarkt, met veel vraag naar mooie ambachtelijke producten’, licht Sander Prinsen van Zwanenberg Food Group toe.
 

Koelverse snacks
Zwanenberg Food Group staat onder andere op de Tavola met nieuwe koelverse snacks. Verder is het vleeswarenbedrijf aanwezig met diverse out-of-homeproducten, waaronder éénpersoonsverpakkingen vleeswaren en kaas die speciaal zijn ontwikkeld voor de foodservicemarkt, en met een assortiment voor luxe retail- en delicatessenzaken, zoals de drogeworstspecialiteiten van Huls.

Andere Nederlandse deelnemers

Andere Nederlandse deelnemers zijn: Livar, Ekra, Kühlman, Nico Zwarthoed Salades, Vers Logistiek Limburg, DGS Vleeswaren, Luiten Vleeswaren, Van den Berg Food, Wilthagen Vleeswaren, Worstmakerij Van Leijden, Zandbergen Vleeswaren en Zandvliet Vleeswaren.
 

Lees ook:
Tavola: Plopburgers en Bumbaschijven (foto’s) (11 maart 2008)
‘Tavola belangrijker dan Foodweek’ (11 maart 2008)
Tavola: Slicer begeeft zich op vega-markt (11 maart 2008)
Veel leuk vlees op Tavola (fotoreportage) (10 maart 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over de Tavola

Reageer op dit artikel