nieuws

Young Butchers strijdbaar (foto’s)

Slagersnieuws

WAGENINGEN – Het Nederlands Young Butchers team werkte gisteren op de SVO-locatie in Wageningen een training af, in aanloop naar de International Young Butchers’ Competition in Best. Juan Lopez en Marco van der Hout verdedigen de Europese titel.

Young Butchers strijdbaar (foto’s)
Team en begeleiding maken zich op voor de strijd. Samen met Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Luxemburg en Engeland wordt gestreden om de Europese titel. Nederland speelt op 17 en 18 september een thuiswedstrijd.

WAGENINGEN – Het Nederlands Young Butchers team werkte gisteren op de SVO-locatie in Wageningen een training af, in aanloop naar de International Young Butchers’ Competition in Best. Juan Lopez en Marco van der Hout verdedigen de Europese titel.

De Nederlandse afvaardiging staat voor een zware opdracht. De in Birmingham behaalde hoofdprijs in 2011 moet geprolongeerd worden als het aan de teamleden ligt. In aanloop naar de internationale vakwedstrijd voor slagers onder 25 jaar, die op 17 en 18 september in Best wordt gehouden, traint het Nederlands team 15 keer om goed beslagen ten ijs te komen. Gisteren was de vakpers uitgenodigd om een training en de presentatie van het team bij te wonen.

De prijsuitreiking is tijdens de Slavakto in de Jaarbeurs in Utrecht op 18 september. Juan Lopez, Marco van der Hout en Ronald van Eijk, voelen de druk maar zijn er in september helemaal klaar voor, lieten ze gisteren weten.

Lees meer over de perspresentatie in het julinummer van Vleesmagazine.

Lees ook:
Young Butchers pakken hoofdprijs

Reageer op dit artikel