nieuws

Winnaars half varken Verscentrum Ter Brugge

Slagersnieuws

BORNE – Op 3 en 4 maart 2008 opende Verscentrum ter Brugge de deuren van haar nieuwe pand aan de Hanzestraat 8 te Borne voor al haar klanten. Ter gelegenheid van deze opening werd er een beurs georganiseerd, gecombineerd met een Open Huis.

Winnaars half varken Verscentrum Ter Brugge

BORNE – Op 3 en 4 maart 2008 opende Verscentrum ter Brugge de deuren van haar nieuwe pand aan de Hanzestraat 8 te Borne voor al haar klanten. Ter gelegenheid van deze opening werd er een beurs georganiseerd, gecombineerd met een Open Huis. Twee slagers wonnen er een half varken.

Eén van de beursdeelnemers was de firma Kosse, één van de belangrijkste leveranciers van varkensvlees van het Verscentrum. Kosse is een familiebedrijf dat al 5 generaties lang in de varkenssector werkzaam is. De hele keten van beren, zeug, big, slachtvarken, vervoer en slachten is in eigen beheer. Dit resulteert in een eindproduct dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kosse had tijdens de beurs een prijsvraag georganiseerd; in de koelcel konden mensen raden hoe zwaar het daar aan een vleesrek opgehangen varkens- en rundvlees was. De prijswinnaar kreeg van de firma Kosse een half varken. Er waren niet één, maar zelfs twee mensen die het gewicht goed raadden: 747 kilo vers vlees.

De heer Lusseveld van slagerij Lusseveld in Vroomshoop en de heer Hemmer van slagerij Hemmer uit Geesteren (ov) konden op vrijdag 7 maart 2008 hun prijs in ontvangst nemen.

Reageer op dit artikel