nieuws

Winnaar Slagerij van het Jaar op 1 april bekend

Slagersnieuws

NIJKERK – In het Hart van Holland in Nijkerk wordt op 1 april de winnaar van de Slagerij van het Jaar bekend gemaakt. De feestelijke bijeenkomst begint om half acht.

Winnaar Slagerij van het Jaar op 1 april bekend

NIJKERK – In het Hart van Holland te Nijkerk wordt op 1 april de winnaar van de Slagerij van het Jaar bekend gemaakt. De feestelijke bijeenkomst begint om half acht.

Op dit moment is de jurering van de tweede ronde nog in volle gang. Nederland heeft nog vele goede ambachtelijke slagers, zo bleek uit de eerste ronde. Het verschil tussen ‘goed’ en ‘de top’ zit vooral in details. Het jurycomité moest zelfs besluiten om 21 in plaats van de geplande 16 bedrijven door te laten gaan naar de tweede ronde. Maar ook veel van de resterende 50 slagersbedrijven, die net buiten de tweede ronde vielen, hebben een goede uitstraling naar de klant toe. Op 12 februari worden de finalisten in de on line nieuwsbrief van Slagerswereld.nl bekend gemaakt. Daarna krijgen de acht finalisten bezoek van de jury, gevormd door SVO en MKB Advies en KBBL, die het bacteriologisch onderzoek verzorgt.

De Slagerij van het Jaar is een initiatief van het vakblad Slagerswereld.nl en wordt mogelijk gemaakt door de vele sponsoren.
 

Reageer op dit artikel