nieuws

Winkeldief slaat slager ziekenhuis in

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Een winkeldief heeft de slager van een MCD-supermarkt in Vlaardingen het ziekenhuis in geslagen.

SLAGERSWERELD – Een winkeldief heeft de slager van een MCD-supermarkt in Vlaardingen het ziekenhuis in geslagen.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. De slager liep een gebroken jukbeen op tijdens een vechtpartij in de supermarkt. Medewerkers probeerden vier winkeldieven tegen te houden. Dit liep uit op een knokpartij waarbij de slager gewond raakte. Bij het gevecht waren drie medewerkers van de supermarkt betrokken. Nico van der Elst: „Er waren twee vrouwen en twee mannen. Eén van die mannen was volgens mij meegebracht om te vechten. Dat was namelijk echt een beer van een vent.”

De manager probeerde samen met een bediende en de slager van de winkel, het viertal bij de deur tegen te houden. „We zeiden dat ze nog moesten betalen,” zegt Van der Elst. De grote, brede en gespierde man begon echter in het rond te slaan. Hij sloeg de slager van de supermarkt zelfs het ziekenhuis in. Hij hield een gebroken jukbeen over aan het gevecht en moest worden geopereerd. De twee andere medewerkers van de supermarkt besloten de dieven maar te laten gaan.
De daders zijn nog niet aangehouden.

Reageer op dit artikel