nieuws

‘Wie is de Chef ?’ op bezoek bij slager Wapenaar

Slagersnieuws

VLAARDINGEN – Het RTL-programma Wie is de Chef ? komt maandag 23 februari op bezoek bij Culinaire Slagerij Wapenaar in Vlaardingen.

‘Wie is de Chef ?’ op bezoek bij slager Wapenaar

VLAARDINGEN – Het RTL-programma Wie is de Chef ? komt maandag 23 februari op bezoek bij Culinaire Slagerij Wapenaar in Vlaardingen.

Een van de kandidaten van het programma komt zijn aankopen deze dag doen bij Culinaire Slagerij Wapenaar, Slagerij van het Jaar in 2008.  RTL5 maakt van dit bezoek opnames. In het derde seizoen is de presentatie is handen van Rick Brandsteder.  In Wie is de Chef ? wordt een kijkje genomen in de keuken van vier fanatieke kookgekken. Iedere avond probeert één van hen de anderen een onvergetelijk diner te serveren. De kandidaten moeten hun ogen en oren goed open houden, want één van de vier is een professionele kok die er alles aan doet om zijn/haar identiteit geheim te houden. Op de laatste dag moeten de koks aangeven wie volgens hun de ware chef-kok is.

Het is nog niet bekend wanneer het bezoek aan Culinaire Slagerij Wapenaar wordt uitgezonden.

 

Reageer op dit artikel