nieuws

Weerman Peter Timofeeff reikt Spare Ribs Trophy uit

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Weerman en spareribs-liefhebber Peter Timofeeff reikt op 25 juni de Spare Ribs Trophy 2012 uit.

Weerman Peter Timofeeff reikt Spare Ribs Trophy uit

DOETINCHEM – Weerman en spareribs-liefhebber Peter Timofeeff reikt op 25 juni de Spare Ribs Trophy 2012 uit. 

In theater Spant! in Bussum wordt voor de tien finalisten van de Spare Ribs Trophy dan eindelijk bekend welke slager zich de winnaar mag noemen. De slagers die de top 3 van de Spare Ribs Trophy hebben bereikt zijn (in willekeurige volgorde): Gildeslager Bert Zumbrink uit Cothen, Keurslager Horst uit Epe en Keurslager Koen van Vugt uit Drunen.
 

Timofeeff zal tijdens de uitreiking een voorspelling doen voor het weer deze zomer. ‘Bij een Nederlandse zomer weet je nooit of je veel kan genieten van de barbecue en buiten eten, maar wat mij betreft is het altijd weer voor spareribs!’ aldus de weerman.
 

 

Reageer op dit artikel