nieuws

Website wijst de weg naar diervriendelijker vlees

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Iedereen die wél vlees wil eten, maar liever geen vlees afkomstig uit de intensieve veehouderij, kan vanaf 3 december terecht op een nieuwe website van Compassion in World Farming (CIWF).

Website wijst de weg naar diervriendelijker vlees

DOETINCHEM – Iedereen die wél vlees wil eten, maar liever geen vlees afkomstig uit de intensieve veehouderij, kan vanaf 3 december terecht op een nieuwe website van Compassion in World Farming (CIWF).

In een paar minuten is te vinden wat de organisatie onder diervriendelijker vlees verstaat, hoe het vlees te  herkennen en waar het gekocht kan worden, meldt FoodHolland. Met de website www.vindbetervlees.nl wil Compassion in World Farming meer bekendheid geven aan het EKO-keurmerk, het Scharrel-keurmerk en het Beter Leven-kenmerk. Deze drie beeldmerken maken het de consument makkelijk te kiezen voor vlees dat geproduceerd werd met extra respect voor het welzijn van dieren.

 

Reageer op dit artikel