nieuws

VWU VersGroep feliciteert Keurslagers met Coburger

Slagersnieuws

PUTTEN – De Keurslagerklanten van VWU VersGroep hebben de afgelopen weken een Prominent Coburger cadeau gekregen van de groothandels van VWU VersGroep.

VWU VersGroep feliciteert Keurslagers met Coburger

PUTTEN – De Keurslagerklanten van VWU VersGroep hebben de afgelopen weken een Prominent Coburger cadeau gekregen van de groothandels van VWU VersGroep.
 

Dit cadeau is een felicitatie voor de bijzondere prestatie van de Vereniging van Keurslagers in 2009: het behalen van de ING retail jaarprijs ‘Beste winkelketen van Nederland’. Als aanbevolen leverancier food en non food van de Keurslagers wilden de groothandels van de VWU VersGroep dit niet voorbij laten gaan. Daarom zijn in de eerste weken van december veel Keurslagers getrakteerd op een Prominent Coburger ham zonder zwoerd.

Tiroler weken
Ook biedt VWU de Keurslagers in 2010 een omzetkans middels Tirolerweken. Door op aansprekende wijze te appelleren aan het wintersportgevoel van de consument, gekoppeld aan lekkere originele Tiroler vleeswaren en specialiteiten, wordt de consument in de weken 4, 5 en 6 uitgedaagd en geprikkeld om naar de Keurslager te komen.

Foto: Keurslager Brolsma uit Stiens ontvangt de ham. 

Reageer op dit artikel