nieuws

Voorzitter Keurslagers vertrekt

Slagersnieuws

LEUSDEN – Antoine van Baars heeft zijn vertrek als voorzitter van de Vereniging van Keurslagers (VvK) aangekondigd. Per 31 december legt hij zijn functie neer. Roelof Mulder wordt waarschijnlijk zijn opvolger.

Voorzitter Keurslagers vertrekt
Antoine van Baars.

LEUSDEN – Antoine van Baars heeft zijn vertrek als voorzitter van de Vereniging van Keurslagers (VvK) aangekondigd. Per 31 december legt hij zijn functie neer. Roelof Mulder wordt waarschijnlijk zijn opvolger.

Reden voor het vertrek van Baars per 31 december is de maximale zittingperiode die hij er op heeft zitten. Het bestuur heeft besloten om Roelof Mulder als nieuwe voorzitter voor te dragen aan de ledenraad die hier op 29 november een besluit over neemt. Mulder is de huidige vice-voorzitter en eigenaar van Keurslager Bergerslag te Staphorst.

Antoine van Baars heeft sinds november 2000 zitting in het bestuur van de VvK en is sinds 2004 voorzitter. Ook is hij vice-voorzitter bij de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).
 

Reageer op dit artikel