nieuws

Voorschot op Slavakto tijdens relatiedag

Slagersnieuws

WAGENINGEN – Zien, voelen, ruiken, proeven, eten en beleven. Ruud Bakker, secretaris van de Slavakto, ziet het helemaal voor zich. Tijdens de relatiedag in het Restaurant van de Toekomst in Wageningen gaf hij woensdag 26 november een voorschot op wat komen gaat bij de vakbeurs voor de vleesbranche die op 28, 29 en 30 september 2009 terugkeert in Jaarbeurs Utrecht.

Voorschot op Slavakto tijdens relatiedag

WAGENINGEN – Zien, voelen, ruiken, proeven, eten en beleven. Ruud Bakker, secretaris van de Slavakto, ziet het helemaal voor zich. Tijdens de relatiedag in het Restaurant van de Toekomst in Wageningen gaf hij woensdag 26 november een voorschot op wat komen gaat bij de vakbeurs voor de vleesbranche die op 28, 29 en 30 september 2009 terugkeert in Jaarbeurs Utrecht.  

Flink wat (potentiële) standhouders gaven in Wageningen acte de présence. Ze kregen een korte beurstraining van Han Leenhouts (‘schenk de volle aandacht aan de beursbezoeker en kom met originele teksten om hem of haar die stand binnen te lokken’) en hoorden van Ruud Bakker dat de beursvloer volgend jaar verandert in een prikkelende en smakelijke omgeving. Centraal op de vloer verrijst een Slavaktoplein van 1000 m2. Behalve de presentatie van producten en de vakwedstrijden, is er voor het eerst een centrale keuken met sushibar. ‘Deze proeverij in de vorm van een lopende band is een mooie plek voor socializen en netwerken,’ stelde de Slavakto-secretaris in Wageningen.

De komende maanden wordt alles in het werk gesteld om van de Slavakto een succes te maken. Wanneer een standhouder vóór 15 februari boekt, geldt een vroegboekkorting. In mei 2009 is de kick-off en in augustus verschijnt een Slavakto magazine. VNU Exhibitions Europe organiseert Slavakto 2009 in opdracht van de Stichting Slavakato. Bezoekers aan Slavakto zijn afkomstig uit alle lagen van de bedrijfskolom, van toeleveranciers en fabrikanten tot groothandel en detailhandel.

Ook tijdens de relatiedag in Wageningen werd er al volop genetwerkt:

   
 

Reageer op dit artikel