nieuws

VoorjaarsVersSpektakel in Abe Lenstra Stadion

Slagersnieuws

HEERENVEEN – De drie Noordelijke VWU groothandels Boonstra-, Haarsma- en Huiskes Verswaren houden op maandag 7 en dinsdag 8 april het VoorjaarVersSpektakel in het Abe Lenstra Stadion.

VoorjaarsVersSpektakel in Abe Lenstra Stadion

HEERENVEEN – De drie Noordelijke VWU groothandels Boonstra-, Haarsma- en Huiskes Verswaren houden op maandag 7 en dinsdag 8 april het VoorjaarVersSpektakel in het Abe Lenstra Stadion.

‘Bezoekers kunnen een aantrekkelijke beurs op sfeervolle locatie verwachten en treffen een breed assortiment producten voor de versdetaillist. En de slager ís tegenwoordig een versdetaillist,’ laat Albert Peter Veldkamp van Haarsma Verswaren weten.

Naast een groot en gevarieerd aanbod van producten en leveranciers is er een uitgebreid barbecuebuffet. Ook is er volop fun met het door SC Heerenveen georganiseerde voetbalflipper, met voor iedereen kans op prijzen. De beurs wordt voor de derde achtereenvolgende maal in het Abe Lenstra Stadion gehouden en de organisatie heeft 70 exposanten weten te strikken.

De beursvloer is dagelijks geopend van 14 uur tot 22 uur.

Reageer op dit artikel