nieuws

Volwaard-vleeswaren Stegeman ook bij lokale slagers

Slagersnieuws

DEVENTER – Vleeswarenproducent Stegeman gaat vleeswaren produceren onder het Volwaard-label. Inmiddels is Volwaard ook verkrijgbaar bij Deen, MCD, Sligro en Sligro/VEN groothandels en bij diverse lokale slagers.

Volwaard-vleeswaren Stegeman ook bij lokale slagers

DEVENTER – Vleeswarenproducent Stegeman gaat vleeswaren produceren onder het Volwaard-label. Inmiddels is Volwaard ook verkrijgbaar bij Deen, MCD, Sligro en Sligro/VEN groothandels en bij diverse lokale slagers.
 
Donderdagmiddag ondertekenden Stegeman en Volwaard een exclusieve overeenkomst voor de introductie van Volwaard-vleeswaren. Hiermee komt het vlees van diervriendelijk gehouden vleeskuikens ook beschikbaar als broodbeleg. Een lijn diervriendelijke vleeswaren is een nieuwe en logische volgende stap, meldt Volwaard. De gesneden kipfilets liggen vanaf begin september in de winkels.
 
Volwaard is het resultaat van een samenwerking tussen Coppens diervoeding, pluimveeslachterij Flandrex, diverse pluimveehouders en boerenorganisatie ZLTO. Volwaard-kip lag als eerste in de schappen bij AH XL, Coop, Jan Linders, Jumbo en Supercoop.

 

Reageer op dit artikel