nieuws

Vleeswaren populair broodbeleg

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Rosbief, ham en worst zijn populair als broodbeleg. Een op de drie Nederlanders kiest voor deze vleeswaren.

Vleeswaren populair broodbeleg

AMSTERDAM – Rosbief, ham en worst zijn populair als broodbeleg.  Een op de drie Nederlanders kiest voor deze vleeswaren.

Dat blijkt uit onderzoek onder vijfhonderd mensen in Nederland. De enquête is gehouden in opdracht van Amsterdam RAI in het kader van de vakbeurs Bakkerij Dagen.  Bruin brood met kaas is het populairste tijdens het ontbijt. Een klein deel, een op de tien, kiest voor zoet beleg als hagelslag en jam.
 
Bakker
Nederlanders kopen brood bij de bakker of de supermarkt. Bijna vier op de tien koopt het brood meestal bij de bakker en zes op de tien meestal in de supermarkt. Nederlanders zijn doorgaans van mening dat het brood bij de bakker lekkerder is dan brood uit de supermarkt. Men gaat vooral vanwege het gemak naar de supermarkt.
 
 

Reageer op dit artikel