nieuws

Vleesverwerkingsbedrijf Gruijters door brand verwoest

Slagersnieuws

HELMOND – Vleesverwerkingsbedrijf Gruijters bros. is vanochtend door brand volledig verwoest. De brandweer was er redelijk snel, maar het vuurtje was sneller’, aldus eigenaar Bart Gruijters. ‘Het pand is helemaal ingestort’.

Vleesverwerkingsbedrijf Gruijters door brand verwoest

HELMOND – Vleesverwerkingsbedrijf Gruijters bros. is vanochtend door brand volledig verwoest. De brandweer was er redelijk snel, maar het vuurtje was sneller’, aldus eigenaar Bart Gruijters. ‘Het pand is helemaal ingestort’.

Bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen. Bart Gruijters en broer en compagnon Ruud  waren de enigen die in het pand aanwezig waren. Ze waren bezig met het opstarten van de productie toen de productieruimte onder de rook kwam te staan. Over de oorzaak durft Bart Gruijters geen uitspraken te doen. ‘Maar het zou kortsluiting kunnen zijn.’

 

Reageer op dit artikel