nieuws

Vleesstunts C1000 stuiten op weerstand

Slagersnieuws

AMERSFOORT – De vleesstunts van C1000 vallen niet overal in goede aarde.

AMERSFOORT – De vleesstunts van C1000 vallen niet overal in goede aarde.

Sinds woensdagochtend protesteert Wakker Dier met radiospots tegen de vleesstunts van C1000, zo meldt Distrifood. Wakker Dier vindt het hanteren van spotprijzen voor vlees onethisch. Volgens de dierenrechtenorganisatie gaat het stunten met vleesprijzen ten koste van de leefomstandigheden van de dieren. ‘Zulke prijzen kan C1000 alleen voeren als de dieren een rotleven hebben gehad.’ Wakker Dier sluit de commercial af met de tekst ‘das niet wijs, zo stunten met de prijs’.
 
Extreem goedkoop
C1000 knalt al enkele weken met vleesaanbiedingen. Vorige week en deze week voerde C1000 op woensdag enkele extreem goedkope vleesacties. Afgelopen week kostte een kilo gekruide varkensrollade bij C1000 2,50 euro. Deze week is rundergehakt op de woensdag in de aanbieding voor één euro per 500 gram. De actie leverde C1000 veel extra klanten op, melden ondernemers tegen Distrifood.nl.
 

Reageer op dit artikel