nieuws

VION Retail wint titel Buitendienst van het Jaar

Slagersnieuws

BOXTEL – VION Retail Nederland heeft de titel Buitendienst van het Jaar 2008 gewonnen in de categorie vlees, vleeswaren, salades, maaltijden en vleesvervangers. Dit is gisteren bekend gemaakt tijdens het Field Sales Event. VION Retail won de titel al eerder in 2002, 2003, 2004, 2006 en 2007. Het Field Sales Event is een initiatief van Distrifood.

VION Retail wint titel Buitendienst van het Jaar

BOXTEL – VION Retail Nederland heeft de titel Buitendienst van het Jaar 2008 gewonnen in de categorie vlees, vleeswaren, salades, maaltijden en vleesvervangers. Dit is gisteren bekend gemaakt tijdens het Field Sales Event. VION Retail won de titel al eerder in 2002, 2003, 2004, 2006 en 2007. Het Field Sales Event is een initiatief van Distrifood.

VION Retail Nederland levert vers varkens- en rundvlees aan supermarktorganisaties en slagerijen in Nederland. Supermarktondernemers hebben het salesteam van VION Retail beoordeeld op zes aspecten. Op de aspecten klantgerichtheid, aanbieden van acties en het nakomen van afspraken scoorde VION fors beter ten opzichte van 2007. 71 fabrikanten, verdeeld over twaalf categorieën, zijn door de belangrijkste Nederlandse supermarkten langs de meetlat gelegd. 
 
Accountspecifiek
VION Retail Nederland onderscheidt zich in haar categorie door te werken met accountspecifieke teams per supermarktformule. De buitendienst stemt haar dienstverlening daarbij af op de formule en lokale marktsituatie van de ondernemer. VION maakt hierbij gebruik van de VleesScan, een hulpmiddel dat de lokale markt analyseert en de consument daarbij als basis neemt.

Het bedrijf is een onderdeel van VION Food Group, een internationaal opererend foodconcern dat hoogwaardige voedingsmiddelen en ingrediënten maakt voor mens en dier. Het concern bestaat uit vier divisies: Ingredients, Fresh Meat, Convenience en UK. VION realiseert een omzet van ruim € 9 miljard en biedt wereldwijd werkgelegenheid aan 35.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van VION staat in Son en Breugel in Nederland.
 

Reageer op dit artikel