nieuws

VION lanceert update Farmingnet

Slagersnieuws

EINDHOVEN – VION introduceert voor de Nederlandse varkenshouderij een update van Farmingnet.

VION lanceert update Farmingnet

EINDHOVEN – VION introduceert voor de Nederlandse varkenshouderij een update van Farmingnet.

Het managementsysteem informeert varkenshouders via internet over de kwaliteit en gezondheid van de geleverde varkens. Farmingnet draagt daarmee direct bij aan de
realisatie van een hoger saldo. De gebruiksvriendelijkheid en lay-out van Farmingnet is geoptimaliseerd door uitbreiding van de service en functionaliteiten, zoals het makkelijker uitlezen van grafieken en het beter vindbaar maken van informatie.

Farmingnet is onderdeel van het programma ‘Samen Ondernemen’ van VION Farming Nederland. De Farmingnet informatie geeft de varkenshouder, dierenarts en voerleverancier concreet inzicht in mogelijkheden om het bedrijfsmanagement te verbeteren. VION stelt Farmingnet gratis beschikbaar voor varkenshouders.
 

Reageer op dit artikel