nieuws

Vijfde editie V.V.W. Hardenberg

Slagersnieuws

HARDENBERG – Eind januari 2009 is Evenementenhal Hardenberg voor de 5e keer het ontmoetingspunt voor ondernemers in de vlees, vis, wild en gevogelte branche.

Vijfde editie V.V.W. Hardenberg

HARDENBERG – Eind januari 2009 is Evenementenhal Hardenberg voor de 5e keer het ontmoetingspunt voor ondernemers in de vlees, vis, wild en gevogelte branche.

Informatie uitwisselen, ideeën opdoen, contacten leggen en het onderhouden daarvan staan centraal tijdens V.V.W. Hardenberg. Tijdens deze vakbeurs wordt de inmiddels welbekende full-service-formule gehanteerd.

Gedurende drie dagen zijn verschillende leveranciers, producenten en groothandelaren op het gebied van vlees, vis, wild & gevogelte vertegenwoordigd in Evenementenhal Hardenberg. In 2008 werd de vakbeurs bezocht door 5.212 belangstellenden. De bezoekers zijn afkomstig uit de detailhandel, zoals eigenaren en bedrijfsleiders van slagerijen, vis-, vers- en groentespeciaalzaken, poeliers en traiteurs. Daarnaast wordt de beurs bezocht door inkopers en beslissers van supermarktorganisatie en grootwinkelbedrijven.

Degenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan V.V.W. Hardenberg 2009, kunnen contact opnemen met de beursorganisatie; tel 0523 289 898 of info@evenementenhalhardenberg.nl.

 

Reageer op dit artikel