nieuws

Vier nieuwe Patroon-Meesterslagers

Slagersnieuws

BREDA – Sandro Casu van slagerij De Roode uit Heemskerk, Jeroen Witteveen van slagerij-traiteur Witteveen uit Zeist, Manolito Bastiaans van slagerij Hendrikse uit Bussum en Paul Brands van Keurslagerij Van Hest uit Goirle zijn vier nieuwe Patroon-Meesterslagers.

Vier nieuwe Patroon-Meesterslagers

BREDA – Sandro Casu van slagerij De Roode uit Heemskerk, Jeroen Witteveen van slagerij-traiteur Witteveen uit Zeist, Manolito Bastiaans van slagerij Hendrikse uit Bussum en Paul Brands van Keurslagerij Van Hest uit Goirle zijn vier nieuwe Patroon-Meesterslagers.

‘De slagers zijn tijdens de jaarvergadering van de Vereniging Nederlandse Meesterslagers geïnaugureerd omdat ze hebben bewezen breed culinair geschoold te zijn en te voldoen aan de eisen die de vereniging aan de leden en het bedrijf stelt,’ laat woordvoerder Ronald Kroezen weten. De slagers zijn gerechtigd om de komende twee jaar, tot aan de volgende keuring, de titel Patroon-Meesterslager uit te dragen. 
 

Voorbeeldfunctie

De Vereniging Nederlandse Meesterslagers is een samenwerkingsverband van ambachtelijke slagers dat op culinair vlak het ambacht wil opwaarderen. Tevens wil ze fungeren als een voorbeeldfunctie voor collega’s uit de slagersbranche. Momenteel telt de vereniging 19 Patroon-Meesterslagers, 3 Meesterslagers, 5 Ambassadeurs en enkele aspirant leden

De slagers Rien Bezooijen, Frank van der Zande, Jan Pinckaers en Paul Brands werden tijdens de jaarvergadering in het zonnetje gezet voor het behalen van de finaleronde bij de verkiezing Slagerij van het Jaar.

Lees ook:
Meesterslagers willen hartelijker zijn (9 oktober 2009)
Finalisten Slagerij van het Jaar 2009 bekend (22 september 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Meesterslagers

 

Reageer op dit artikel