nieuws

Video’s finalisten Slagerij van het Jaar 2008

Slagersnieuws

De spanning onder de acht finalisten van de verkiezing Slagerij van het Jaar is te snijden. Wie neemt de felbegeerde titel mee naar huis ? Lezers van deze site kunnen de filmpjes van de finalisten bekijken en stemmen. Deelnemers maken kans op een Lamborghini vip-arrangement voor twee personen op het racecircuit in Zandvoort.

Video’s finalisten Slagerij van het Jaar 2008

De spanning onder de acht finalisten van de verkiezing Slagerij van het Jaar is te snijden. Wie neemt de felbegeerde titel mee naar huis ? Lezers van deze site kunnen de filmpjes van de finalisten bekijken en stemmen. Deelnemers maken kans op een Lamborghini vip-arrangement voor twee personen op het racecircuit in Zandvoort.

Naar de video’s

Reageer op dit artikel