nieuws

Verstegen sponsort Gouden Slagersring

Slagersnieuws

ROTTERDAM – Verstegen Spices & Sauces sponsort de Gouden Slagersring. Al sinds het bestaan van de Gouden Slagersring heeft Verstegen een nauwe betrokkenheid met deze wedstrijd.

Verstegen sponsort Gouden Slagersring

ROTTERDAM – Verstegen Spices & Sauces sponsort de Gouden Slagersring. Al sinds het bestaan van de Gouden Slagersring heeft Verstegen een nauwe betrokkenheid met deze wedstrijd.

Slagers worden met de Gouden Slagersring uitgedaagd om een nieuw product te ontwikkelen. Deze innovatiewedstrijd wordt georganiseerd door Slagerswereld.nl in samenwerking met De Broederschap van de Gouden Slagersring. De keuring wordt gehouden op donderdag 17 september in de SVO-school te Wageningen. De prijsuitreiking van de Gouden Slagersring vindt plaats tijdens de opening van de Slavakto op maandag 28 september in de Jaarbeurs te Utrecht.  Bij de beoordeling van de jury spelen ook factoren mee als bedrijfseconomische haalbaarheid en het opwaarderen van de grondstoffen. Het allerbelangrijkste blijft echter het innovatieve aspect en de uitwerking van het idee.
 

Inschrijven

Deelname aan de wedstrijd kost € 50,00 per product. Na ontvangst van uw aanvraagformulier ontvangt u een nota.
Producten kunnen worden ingeleverd op donderdag 17 september van 9.00 tot 12.00 uur op de Vakschool te Wageningen, Marijkeweg 20 te Wageningen. Het inschrijfformulier en het wedstrijdreglement kunnen worden aangevraagd bij: Secretariaat Gouden Slagersring, t.a.v. Arianne van Trigt, Kievitweide 18, 3993 DD Houten, fax (030) 6376105.  Voor meer informatie en vragen over de wedstrijd om de Gouden Slagersring kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Broederschap van de Gouden Slagersring, Paul van Trigt, tel (030) 6376105.

 

Reageer op dit artikel