nieuws

Versplein Jumbo Schijndel

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Jumbo in Schijndel is een kopie van het Jumbo-concept dat in Winterswijk werd gelanceerd. De grote trekker is het enorme versplein, dat de sfeer van een weekmarkt ademt.

SLAGERSWERELD – Jumbo in Schijndel is een kopie van het Jumbo-concept dat in Winterswijk werd gelanceerd. De grote trekker is het enorme versplein, dat de sfeer van een weekmarkt ademt.

De nieuwe Jumbo’s zijn winkels met een duidelijke scheiding tussen vers en kw, met veel gemakselementen en kant-en-klaar. De versgroepen staan dichter bij elkaar, hebben meer assortiment en krijgen een marktuitstraling. Een Jumbo nieuwe stijl heeft een versaandeel van vijftig procent, dat is circa vijftien procent meer dan de andere Jumbo’s. Vers moet theater worden vindt het hoofdkantoor. Daarom zijn de medewerkers achter de schermen weg gehaald en bereiden het vers nu voor de ogen van de klant. De producten worden gepresenteerd in toonbanken die van onderen open zijn. Daarnaast zijn ze vrij laag: 1 meter 40.

Reageer op dit artikel